top of page

INHOUDELIJKE EXPERTISE

Een vraagstuk waar jullie niet uitkomen? 

Onze experts zijn er om te helpen. Vanuit wetenschappelijk en technisch inzicht is er geen uitdaging die zij niet opgelost krijgen. Bespreek je complexe duurzaamheid casuïstiek vandaag nog met ons. 

Op inhoudelijk gebied hebben wij de meest innovatieve experts die je maar kunt vinden. 

Zo hebben we een technisch expert, wetenschappelijk inzicht, financieel experts en publieke sprekers in ons team. Een greep uit de initiatieven die door ons gerealiseerd zijn variëren van complete herbebossingsprojecten van Tropisch Regenwoud in Indonesië, tot zero waste fabrieken, Co2 reductie, Co2 gebruik, biogas oplossingen, optimale kwekerijen van tropische gewassen, zelfvoorzienende remote area hubs en nog veel meer. 

 

Onze experts hebben noemenswaardige trackrecord van promoveringen tot succesvolle herbebossingsprojecten, maatschappelijke projecten in samenwerking met overheidsinstellingen en hebben zelfs een plek verdiend op de COP28 in Dubai op 11 en 12 december 2023. Een verhaal over de natuurlijke maar cruciale oplossingen voor de toekomst van het regenwoud, gebaseerd op het familiebedrijf waar wetenschappelijke en technische kennis gecombineerd wordt met lokale kennis en expertise om een gezonder bedrijfsmodel te realiseren in harmonie met het regenwoud. 

 

Als iemand jullie kan helpen, dan zijn zij het!
 

INNOVATIEF

OPLOSSINGSGERICHT

TOEKOMSTGERICHT

“Flexibility comes from having multiple choices; wisdom comes from having multiple perspectives.”

Robert Dilts

bottom of page