top of page

ONZE DIENSTEN

Duurzaamheid is tastbaarder dan je denkt. 

Wat je ook bereiken wilt, zolang het met duurzaamheid te maken heeft, zijn wij jullie partner. 

Of je nu je medewerkers wilt inspireren, hulp nodig hebt bij besluitvorming op complexe uitdagingen of inhoudelijk vastloopt. Wij hebben in huis wat jij nodig hebt. 

Onze coaches hebben diverse achtergronden, zijn intrinsiek gemotiveerd en hebben inhoudelijk voldoende kennis om jullie te begeleiden naar een gedragen uitkomst. 


Wij zijn een output gedreven organisatie. Vooraf komen wij dus altijd eerst op de koffie om meer over jullie bedrijf en uitdagingen te horen. We bepalen samen wat het doel van onze bijdrage zal zijn, wat we daarvoor nodig hebben en wie dit het beste voor jullie kunnen uitvoeren. De prijsafspraken die we vooraf maken zijn gebaseerd op het doel wat we samen vaststellen. Niets meer, niets minder. 

Feathers
Light Wood Panel
Leaves

Inspiratie

Wij maken duurzaamheid tastbaar!

Door middel van workshops, lezingen en presentaties brengen wij duurzaamheid in verstaanbare taal onder de aandacht op een manier waar iedereen zich in herkent. 

BESLUITVORMING

Maak jullie duurzaamheidsambities waar!

Wat je uitdaging ook is, wij begeleiden jullie naar een overwogen, rendabele en gedragen besluit over jullie duurzaamheidsvraagstuk of strategie. 

Expertise

Een vraagstuk waar jullie niet uitkomen? 

Onze experts zijn er om te helpen. Vanuit wetenschappelijk en technisch inzicht is er geen uitdaging die zij niet opgelost krijgen. Bespreek je complexe duurzaamheid casuïstiek vandaag nog met ons. 

bottom of page